Landelijke vuurwerkdag 2024

Op dinsdag 8 oktober 2024 was de Landelijke Vuurwerkdag 2024 die werd georganiseerd door de ODNL Academie en Rijkswaterstaat, de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek samen met provincie Flevoland waren gastheer voor dit evenement.

Landelijke Vuurwerkdag 2024
Met ruim 160 bezoekers was de zevende editie van de Landelijke Vuurwerkdag volledig volgeboekt door professionals die vanuit verschillende werkvelden (o.a. wetgeving maken, vergunningen verlenen, toezicht houden, vuurwerkdeskundige die de evenementen verzorgen) te maken hebben met vuurwerk. De aanwezigen werden getrakteerd op verschillende deelsessies die zijn gepresenteerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Inspectie Leefomgeving en Transport, Veiligheidsregio, politie, Informatiepunt Leefomgeving, Kiwa, ANPI, Vuurwerkcheck, HVLV en het CCV. Ook was er een live-demonstratie vuurwerkopbouw en -ontbranding verzorgd door Pyrofoor De Amsterdam, o.a. verantwoordelijk voor de vuurwerkshow op Defqon.1.

Zeer geslaagd
Met een volgeboekt programma en een enthousiaste terugblik van de vele aanwezigen kunnen we alleen maar concluderen dat het een zeer geslaagde dag was. De basis voor een vuurwerkdag 2025 is hiermee gelegd! Wordt vervolgd dus.

Gerelateerde berichten